= Start Tårgas Försvarsspray Pepparspray Överfallslarm

Överfallslarm

Överfallslarm


Överfallslarm är mycket effektiva och enkla att använda som självförsvar. Aktivera personlarmet vid ett överfall för att utlösa ett kraftfullt larmljud som drar till sig uppmärksamhet från allmänheten. Då kan andra personer komma till din hjälp och samtidigt skrämma iväg en potentiell gärningsman samt ge dig tid att fly. Denna försvarmetod kan användas av alla på det sättet att den enkelt aktiveras genom att dra ut sprinten. Många känner sig osäkra på väg hem från krogen och gymmet eller när de är ute på promenad. feelingSafe erbjuder överfallslarm som är enkla att aktivera och på mindre än en sekund aktiverar du larmet. Ett jättehögt larmljud på hela 140 decibel skrämmer iväg angriparen och väcker allmänhetens uppmärksamhet.

Beställ överfallslarm här

feelingSafe erbjuder de bästa och minsta överfallslarmen på marknaden med det största ljudet! Dessa är utan tvekan de mest högljudda överfallslarm som går att få tag på. Larmen tjuter mellan hela 120-140dB och är litet nog att ha i fickan eller på väskan eller runt handleden. Det finns även vissa modeller med en inbyggd stark LED-lampa som aktiveras med ett knapptryck, perfekt för att hitta saker i mörkret eller lysa upp vägen etc. En sprint dras ut från sidan för att aktivera larmet och larmet tjuter så länge sprinten är ute. Larmet är slagtåligt och kan tappas i marken och tål hårdare slag. Det finns även en nyckelring på vissa modeller för att kunna fästas i nycklarna.

Tänk på att larm inte är en leksak och håll ej nära örat i aktiverat läge då det kan orsaka hörselskador och förvara dem utom räckhåll för barn.

Våra Minder larm är ett mycket prisvärt larm som vi rekommenderar och även Secured By Design TM approved by UK Police rekommenderar detta larm.

Vissa av feelingsafe´s överfallslarm har ett inbyggt elastiskt armband som t.ex. en sportklocka och kan bäras runt handleden så att du alltid har det i beredskap. Med en enkel aktivering genom att trycka på en knapp utlöser du en högljudd larmsignal som påkallar uppmärksamhet från omgivningen och skrämmer iväg potentiella angripare. Överfallslarmet kan också testas om så önskas och bör göras regelbundet för att testa att batteriet fungerar. Larmet har ett elastiskt och ergonomiskt armband i en storlek som passar alla.

Alla våra överfallslarm som finns i vår webshop är billiga, väldigt högljudda och alla håller hög kvalitet då vi endast säljer de bästa på marknaden. Av egen erfarenhet så vet vi att det finns många billiga varianter på larm som ingen bör använda då tillförlitligheten är usel på dem.

Under våra egna tester av våra larm får vi uppleva att ljuden verkligen drar till sig uppmärksamhet från allmänheten. Allt från privatpersoner och vakter kommer och kollar vad som pågår. Alla larm för ett himla oväsen ungefär som ett billarm fast mer intensivt.

Du kan fästa larmet på nyckelringen i kläderna, väskan, eller något annat som du kan dra hårt från. Det du måste göra på vissa larm är att dra ut sprinten och eftersom överfallslarmet sitter fast i sprinten så är det bara att rycka till och på vissa modeller trycker man in en knapp. Det finns även en liten LED-lampa på våra Minder modeller för att hitta rätt i mörkret om så skulle behövas. Fördelen med överfallslarmen är att de är billiga.

Den viktigaste funktionen i ett överfallslarm är ljudet och att få omgivningen att både reagera och agera och komma till din hjälp i en behövande situation. Överfallsvåldtäkter begås oftast av skygga män som inte vill dra uppmärksamhet till sig och därför finns det en större chans att de avbryter sitt angrepp om de störs av en hög larmsignal.

De flesta larm är ungefär i samma storlek som en liten tändsticksask och är lätta att hantera. Det ska vara enkelt att sätta igång larmet och det ska vara lätt att hantera det. Samtidigt ska du kunna hålla det i handen eller hitta det snabbt i handväskan. Absolut bästa är om man fäster det utanpå väskan eller krokar fast det i en nyckelring. För Inget överfallslarm är ju bra om man inte håller det i handen när man blir angripen. Man hinner ju oftast inte rota fram det i fickan eller väskan om det går fort.

Sprinten som utlöser larmet kan man till och med kasta iväg för att förövaren inte ska få tag på den för att han ska kunna plugga i den och stoppa larmet. Det är betydligt svårare för den som vill få slut på larmet att ta bort batterierna för då måste man ha en liten skruvmejsel.

Det är bra att man tänker på att skydda sig men lika viktigt är det att planera sin väg. Undvik att gå t.ex. genom en dåligt upplyst park. Ta hellre en omväg för att känna dig tryggare.

Kontrollera att ditt överfallslarm fungerar sporadiskt och kolla om batterierna behöver bytas. Larmen ska vara enkla att utlösa i en stressad situation och det måste det gå snabbt. Minder modellerna med sprint kan du kasta i väg sprinten för att göra det svårare för angriparen att stänga av larmet.

Våra larm är små och smidiga med ett praktiskt fäste för nyckelringen och t.ex. Minder larmen har en inbyggd lampa. Ljudstyrkan är bra och larmen klarar yttre påfrestningar bra både om de kastas mot marken och ett hårt stamp utan att sluta signalera

Överfallslarmen ligger på 120 dB och detta anses vara smärtgränsen men de är inte till att skada utan att skrämma bort potentiella angripare. Förvara dock larmet borta från allt för små barn som inte förstår innebörden. Annars är ett larm en mycket bra produkt för t.ex. skolbarn att bära då de är lätta att använda och icke våldsamma försvarsmetoder.

Ett överfallslarm ska vara lätt att använda och ha på sig samtidigt ska det ha ett avskräckande ljud med hög ljudstyrka och klara av fysiska påfrestningar som t.ex. fall mot marken eller våldspåverkan.

Ett överfallslarm kan ge en ökad känsla av säkerhet och trygghet och samtidigt ha en skrämmande effekt. Eftersom en attack kan ske fort och oväntat bör larmet finnas till hands som t.ex. fäst på väskan eller hållas i handen.